Фототапет? Да, разбира се!

38
фототапети за всекидневната

Какво всъщност е ФОТОТАПЕТ?

Фототапетът представлява иновативна смес от синтетични и естествени влакна, които също се използват за направата на марля, филтри за кафе и торбички за чай. Влакната са комбинирани със свързващи вещества и пигменти и подсилени с акрилати.

И смеем да твърди, дори сме напълно убедени, че фототапетите с бясна скорост се завърнаха в модата и тенденциите за декориране в дома.

Нека видим основните предимства:

Без плесен – общата паника за болестите, свързани с плесени, беше една от основните причини, поради които тапетите почти спряха да се ползват някъде през 90-те. Тапетите сами по себе си не са причинителите, но хартиените тапети не „дишат“ и по този начин заключват парите между себе си и стената. С фототапетите този проблем изчезва.фототапет в хола

Подходящ за дигитален печат – разбира се, че ще искате да направите оригинална визия в стаята си и това ще го можете с фототапет, поръчан за вас конкретно.

Устойчиви на разкъсване – няма нужда да обясняваме много, нали? Фототапетите са издръжливи и устойчиви във времето. Миещи са и няма нужда да се притеснявате кой кога ще ги докосне или изцапа.

Лесно се слагат и премахват – стабилният субстрат също гарантира безпроблемни резултати, както и тапети, които са едновременно лесни за нанасяне и изсъхват бързо. Отминаха дните, когато премахването на стари тапети означаваше много пари и дълго изстъргване.Също така не е нужно да се притеснявате, че материалът се свива или разширява твърде много с течение на времето.

фототапети

Едно от хубавите качества на фототапетите е, че могат да ви помогнат да декорирате стаите си според собствените си интереси или тези на децата си. Предствете си стая, в която детето ви спи, а зад спалнята му се открива цял пейзаж с гледка, която го пренася в магични светове. Може би любимите герои от анимационни филми или п ък любим сезон, носещ своята красота, уют или свежест.

А за мама и татко? Какво по-добро от спалня в стил, който ви описва като характер. Падащи тежко и категорично форми и визии, които да допълнят представата ви за спалня. Комбинирано с мебелите наистина можете да създадете нов свят в същата си спалня.

Напълно погрешно би било да смятате, че ще бъде необходимо да изгубите много време, обикаляйки из целия град, в търсене на изгодни оферти на фототапети за стена. Много по-лесно би било просто да натиснете няколко бутона на клавиатурата и на мишката на вашия компютър, тъй като по този начин ще имате възможност да разгледате много голямо разнообразие от фото тапети директо от онлайн магазин. Да, улеснението без съмнение е много голямо, тъй като по този начин спестяваме много време, а също така и средства. С други думи – цените на фототапетите за стена със сигурност ще ви изненадат и то доста приятно, тъй като са изключително разумни и по всеки джоб.фототапет за детска стая

ArtGift е с широко отворена врата към вас, в случай, че имате нужда от съвет, мнение, изработка и избор на конкретния подходящ за тапет. Бихте могли да декорирате част от стена в дадена стая, както и да направите по-мащабен проект, а именно с цяла стена.

Акцентите могат да бъдат, там където ги искате и да преобразят по уникален начин помещението.

Някои хора действат и по-мело и правят целите си стени в тапети, в което няма нищо лошо – крайният резултат е изключително ефектен. Много подходящ метод за декор на офиси и големи работни помещения.

Останете приятно изненадани с ArtGift и позволете да ви накараме да се почувствате на място.