Коледна украса

Декорация за Нова година: 10 страхотни идеи

Новогодишното парти става още по-забавно, когато сте украсили с подходяща за празника декорация. Независимо дали планирате голям купон или скромно парти с най-близките, подготовката за голямата вечер винаги започва от украсата. Имате много възможности, с които да преобразите дома или офиса за кратко време и да създадете празнична атмосфера.

Украсата за Нова година обикновено изглежда не само празнична, но и стилна, и елегантна. В колекцията си за новогодишна декорация може да включите украшения в традиционни цветове като златисто, сребристо, бяло, червено, но също така и по-необичайни като синьо, лилаво, кафяво и дори черно.

За една наистина стилна декорация може да комбинирате различни предмети в един и същи цвят и стил, които биха превърнали всяко пространство в истинска парти стая. Но ако имате вдъхновение за нещо по-екстравагантно, реализирайте и най-смелите си празнични идеи.

Ето някои предложения за новогодишна декорация:

1. Новогодишни завеси

Завесите за гирлянди или други украшения могат напълно да преобразят стаята и да осигурят чудесен фон за снимки. Те са бърз и луксозен начин да освежите и напълно да промените облика на дома си без големи разходи с едно докосване. Могат да преобразят и най-скучното помещение и да създадат празнична атмосфера.

Има завеси изцяло от гирлянди и с различни декоративни украшения. Изберете най-подходящия вариант за вашия дом като модел и цвят и се насладете на празничното очакване.

2. Балони с метални конфети

Прозрачните балони с хелий, декорирани с метални конфети, проблясващи през цялата празнична нощ са „черешката на тортата“ на вашата декорация за Нова година. Стига да успеете да ги съхраните по време на новогодишното парти, те със сигурност ще ви създадат настроение и ще предразположат вашите гости.

3. Празнични банери

Празничният ви банер с новогодишен поздрав или просто с едно „Наздраве!“ може да бъде чудесен повод за повече наздравици в празничната нощ.

4. Покривка от златни пайети

Блестящата покривка от златни пайети е всичко, от което се нуждае масата ви, за да направи силно впечатление на вашите гости. Каквото и да сложите на нея, ще изглежда празнично и ефектно.

5. Балони със златно фолио

Напълнете ги с хелий и ги оставете да „плуват“ във въздуха или ги закрепете до стената. Може да изберете балони с цифрите 2021, с които можете да започнете празничната фотосесия по случай посрещането на новата година.

6. Гирлянди

Независимо от вида си, гирляндите са задължителна част от декорацията за Нова година. През последните години забелязваме изключително богат избор от разновидности и все по-креативни и оригинални хрумвания. Разбира се, може да заложите на гирлянди в стил „Направи си сам“, но ако се доверите на готовите, също няма да сбъркате.

7. Пластмасови чаши за шампанско – флейта

Вместо обичайните кристални чаши, които лесно може да счупите в еуфорията на празника, пластмасовите чаши за шампанско тип флейта изглеждат страхотно и имат хубав блясък.

8. Черни и златни чинии за парти от картон

Нали няма да рискувате хубавия си порцелан за една от най-бурните нощи в годината? Черните и златни картонени чинии изглеждат изискано, практични са и ви спестяват миенето след грандиозния купон.

9. Полилей със сребърни ресни

Не, не изглежда никак претрупано и кичозно, ако го съчетаете добре с останалите елементи на вашата декорация за Нова година. Изберете стилен полилей в стил арт деко с реснички  и впечатлете гостите си със стил и вкус.

10. Светеща Bluetooth колонка

Светещата Bluetooth колонка е идеално начало на вашето парти. Може да я свържете с мобилния си телефон и да синхронизирате светлините с възпроизвежданата музика.

Остава да ви пожелаем страхотно новогодишно парти!