Сватба

Сватбата е от онези дни в живота ни, когато искаме всичко да е перфектно, точно както сме си го представяли. Разбира се, за да се случи всичко това, трябва да бъде изпипан и най-малкият детайл. Именно затова е важно да планираме и осъществим правилно сватбената декорация.

Сватбената организация не е никак лесно начинание, затова ние подбрахме за вас няколко идеи, които биха могли да направят вашето сватбено тържество нетрадиционно, забавно и различно. Тук ние даваме началната идея, а нататък е ред на вашето въображение да направи специалния ви ден отражение на вкуса и предпочитанията ви.

Сватбен хаштаг

С оглед на завладелите ни социални мрежи, няма как да не дадем идея свързана именно с тях. Сватбата е ден за снимки, а защо да не ги направите малко по-забавни и различни? Помолете вашите близки да се снимат с оригиналния ви хаштаг и така отбелязвайки го, много по-лесно ще намерите в социалните мрежи всички снимки от събитието.

Сватбена програма

Редът е от изключителна важност в тези дни. Създайте програмата, с която гостите да се организират по-лесно, а вие да сте по-спокойни и времето ви да е насочено единствено към вас самите.

Послание върху булчинските обувки

Тук идеите са много и разнообразни. Ако смятате да запазите сватбените си обувки, то направете от тях един още по-сантиментален спомен. Вашият бъдещ съпруг би могъл да остави романтично послание на тяхната подметка, или пък това да направят вашите най-близки приятелки.

Място за снимки

Какво е една сватба без снимки?

За да бъдат вашите заснети моменти по-красиви и представителни можете да организирате специално място, което да е в унисон с цялото настроение, което носи събитието ви. Изберете подходяща светлина, добавете много аксесоари и така със сигурност ще получите едни нестандартни и разчупени фотоси.

Зеленината е новото модерно в сватбените аранжировки

Зеленината в декорацията под формата на дървесни клонки, листа, диви цветя, папрати и други е една чудесна алтернатива да спестите от разходи, но и да придадете свежо и много атрактивно настроение.

Бихте могли да вкарате и други дървени мотиви като рамки, например. Зеленината и дървото носят усещането на природната красота.

Табло с разположението на гостите

Още една чудесна идея, свързана освен с организацията на тържеството, но и с цялата му визия. Улеснете вашите гости, а и вас самите.

Детски кът

Помислете за всички малчугани, дошли да уважат вашия празник! Обособете място, в което те да могат да рисуват, играят с топка или наемете човек, който да ги забавлява.

Дайте нов живот на старите предмети

Още една чудесна алтернатива с която бихте могли да дадете нов шанс на остарелите вече предмети, да спестите разходи, а с помощта на вашето въображение да направите декора си наистина оригинален. Може да използвате стари щайги, каруци, колела, дървени сандъци, които да лакирате и украсите с малко цветя.

Не се страхувайте да експериментирате и вашата нестандартна декорация е гарантирана.

Балони

Ако си падате по атрактивни декори и ярки цветове, то балоните са вашият ключов детайл. Съчетани с тематичните цветове на тържеството, те със сигурност ще внесат много настроение и емоция.