ВАЛУТА:
USD ВАЛУТА

Покупките на територията на Република България се извършват само в български лева.

ТЪРСЕНЕ: ТЪРСЕНЕ


Клиентско обслужване

Право на връщане
Доставка
Начин на плащане
КАК ДА ПАЗАРУВАМ
FAQ
Желани продукти
Гифт сертификат
ПРОСЛЕДЯВАНЕ
ГАРАНЦИИ
ПАРТНЬОРСТВО
КАРИЕРИ
КОНТАКТИ

Общи условия

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
ПОВЕРИТЕЛНОСТ
ЗАПАЗЕНИ ПРАВА
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Какви продукти предлага decorbox.bg? 

Декорбокс се специализира в предлагането на продукти за дома, офиса и градината - стикери за стена, принт за стена, картини, фотографии, килими, черги, постелки за баня, настолни лампи, лампиони, полилеи, градински лампи, пердета, щори,аксесоари за пердета, възглавници и олекотени завивки, спални комплекти, спално бельо, шалтета, одеяла и покривала, декоративни възглавници, хавлии и халати, калъфи и кутии за съхранение, кухненски текстил, съдове за готвене, кутии и буркани, сервизи за хранене, чаши и кани, прибори за хранене, прибори за готвене, аксесоари за маса, вази, свещи и свещници, декоративни елементи, декоративни топки, саксии и кашпи, градински фигури, дървени играчки, парцалени кукли, пъфове и табуретки, масички за сервиране.
Decorbox.bg се стреми да предлага качествени, красиви и нови продукти на български и световни производители и дизайнери, като някой от стоките се изработват по поръчка, специално по Вашите изисквания.

 

ПАЗАРУВАНЕ в decorbox.bg

 

Нужна ли е регистрация за да поръчвам продукти?

За да поръчвате продукти в Декорбокс НЕ Е НЕОБХОДИМО да се регистрирате! В този случай информацията предоставена ни от Вас няма да бъде запазена в базата данни с наши клиенти, а ще бъде използвана само за обработка на текущата поръчка и след успешната доставка изтрита от пощенски ни кутии. Въпреки това обаче, Ви препоръчваме да направите регистрация, което ще Ви даде възможност да се възползвате от много удобства, а именно: Запазване на няколко различни адреса за доставки; При поръчки не се налага да въвеждате всички свои данни наново; Можете да създадете списък с желани продукти, който да споделяте с роднини и приятели; Можете да следите статуса на текущите си поръчки, както и да преглеждате историята на старите си поръчки за справка. decorbox.bg събира само най-необходимите данни, нужни за доставка на поръчаната стока и ГАРАНТИРА сигурното им съхранение. 

 

Какво да направя за да намеря най-лесно това което търся? 

Ако не се ориентирате в категориите и не намирате това, което ви е небходимо, използвайте търсачката на сайта или филтрите за сортиране на продукти по стая или производител. Опитайте търсене с по-малко или само една ключови думи, за да получите повече резултати.

 

Какво количество трябва да поръчам?

Няма минимално количество, което трябва да поръчате. Изборът е изцяло ваш.

 

Мога ли да поръчам по телефон?

Да, направете поръчката, така както на вас ви е удобно. Можете да се свържете с нас всеки делничен ден от 9.00 до 17.00ч. на телефон 052 985 372. За целта ще Ви бъдат необходими кодовете на продуктите които желаете да поръчате, като те самите са изписани на страницата на всеки продукт, вдясно от името му.

 

Поръчаният продукт не е в наличност?

Макар и рядко, в някой случаи може да се окаже че поръчаната от Вас стока не е налична. В такъв случай, ще получите уведомление на e-mail или по телефон. Ако сте превели предварително сумата за този продукт тя ще Ви бъде възстановена напълно в рамките на 3 работни дни, ако не желаете подмяна с друга подобна.

 

Ще получа ли потвърждение на заявката?

След като направите поръчката ще получите потрърждение на посочения от Вас e-mail. Моля, посочвайте e-mail адреси които ползвате често и по възможност се проверяват автоматично, за да може да получите своевременно вашето потвърждение. Ако е необходимо да се уточнят условията или има неяснота относно адреса за доставка ще се свържем с Вас по телефона. Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна. Ако сте направили поръчка по погрешка или по някаква друга причина желаете да я откажете, преди да е изпратена, моля свържете се с нас възможно най-рано.

 

Какъв е статуса на моята поръчка?

Влезте в МОЯТ АКАУНТ -> МОИТЕ ПОРЪЧКИ и проверете статуса на вашата поръчка, история на покупките и номера на товарителницата за проследяване на доставката.

 

Записват ли се направените поръчки до момента?

Да, но за целта трябва да сте регистриран потребител в Декорбокс. След като влезете в акаунта си можете да проверите историята на вашите покупки в МОИТЕ ПОРЪЧКИ. История на поръчките се пази неограничено дълго време.

 

ПЛАЩАНЕ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

 

ДДС включено ли е в цената на продуктите?

Посочените цени за Република България и страните от Европейския съюз са крайни, с включено ДДС. ДДС автоматично се изважда от стойността на поръчаните стоки, ако пратката е предназначена за страна извън Европеския съюз. В този случай трябва да имате предвид, че при получаването им във Вашата страна е възможно да дължите допълнителни данъци и митнически такси.

 

Какви методи на плащане предлагате?

Можете да платите с наложен платеж на куриера при получаване на стоката, с банков превод, ePay, PayPal 

С каква валута мога да платя във Вашия магазин?

За улеснение на нашите клиенти използваме технология, която разпознава държавата от която разглеждате сайта и показва цените в местна валута. Цените и плащанията в рамките на Република България се показват и извършват единствено и само в лева. За останалите страни имате право на избор между евро, щатски долар или английски паунд. Възможно е, ако ползвате прокси сървър или компютърът Ви е част от международна мрежа, чийто сървър е разположен извън страната в която се намирате или поради друга грешка да виждате цените в различна валута.

 

Каква е политиката на decorbox.bg за защита на личните данни?

Декорбокс се грижи за запазването на вашата лична информация. Когато въвеждате и изпращате чувствителна информация тя е защитена както в момента на трансфера и през мрежата, така и при съхраняването и след това. виж политиката  ни за защита на лични данни >

 

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ И ГАРАНЦИЯ

 

Какви са условията за рекламация и връщане на продукт?

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия: няма механични повреди, с оригиналната си опаковка е и има търговски вид, придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Моля свържете се с Декорбокс на телефон 0895 610 979 и да съобщите за отказа си. Ние се задължаваме да възстановим заплатената за стоката сума в срок от 3 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подменим по Ваше желание. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача, освен в случаите когато стоката е дефектна или сгрешена и подлежи на подмяна. виж подробно >


Стоката ми пристигна повредена?

При получаване за пратката, задължително я отворете в присъствието на куриера, за да се уверите в целостта на стоката, особено ако е чуплива!  В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви. Свържете се с нас на телефон: 052 985 372, или ни пишете на имейл: returns@decorbox.bg за да ни информирате за случая.

 

Мога ли да подменя продукт?

В случай че получите стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, ние ще подменим стоката, или възстановим платената сума, като поемем разходите по доставката.

 

Продуктите имат ли гаранция?

Стоките, които имат гаранция от производителя, ще пристигат при вас заедно с гаранционна карта. При установяването на дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.

 

ДОСТАВКА

 

Как извършвате доставките до клиента?

Доставките за  България се извършват от куриерска фирма. Стойността на услугата се определя от теглото на поръчаните стоки.  Срокът за доставката е от 2 до 5 работни дни. При извънредни обстоятелства и независещи от Декорбокс причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.  При възникнал проблем ще се свържем за вас, за да ви информираме за забавянето.

 

Изпълнявате ли международни поръчки?

Да. Вижте списъка с държавите до които извършваме доставки.

Как да разбера цената за доставка?

Можете да видите цената за доставка на Вашата поръчка до момента, като натиснете бутона КУТИЯ намиращ се в горния край на всяка страница на сайта, между полето за търсене и селектора на валути. Във вашата КУТИЯ освен продуктите, които сте добавили до момента виждате стойността и държавата на доставката. За да определим държавата от където правите вашата заявка използваме IP адресът Ви. Поради различни причини, понякога може да се получи разминаване или може да пожелаете да изпратите поръчката за друга държава. За да видите цената до реалната дестинация трябва да преминете към първата стъпка на поръчка, като натиснете бутона КЪМ ПОРЪЧКА. Там имате възможност да сменяте държавата и чрез натискане на бутона ОБНОВИ ИНФОРМАЦИЯТА да виждате промяната в цената за доставка. След това може да се върнете обратно в магазина за още продукти или да продължите към финализиране на поръчката си. Продуктите които сте добавили до момента ще останат налични в кутията Ви.

 

Мога ли проследя доставката на продукта?

Проследяването на поръчката Ви става посредством номера на товарителницата с която тя е изпратена. Номера на товарителницата може да бъде намерен в МОЯТ АКАУНТ -> МОИТЕ ПОРЪЧКИ, както и в изпратения до Вас e-mail за потвърждение. За проследяване на поръчки в България, Гърция и Румъния, моля последвайте този линк и въведете номера в полето за да видите къде се намира вашата пратка в момента.  За проследяването на доставки до останалите страни ще Ви бъде изпратен e-mail с уеб сайта на доставчика на услугата.

 

ГИФТ СЕРТИФИКАТ

 

Как мога да поръчам подаръчен сертификат?

Изберете на каква стойност желаете да е Подаръчния сертификат, който поръчвате и до добавете в потребителската кошница. Напишете e-mail а на кайто желаете да го изпратим и посланието, което искате да отправите.

Предлагате ли изпращане по пощата на подаръчните сертификати?

Ако желаете Подаръчния сертификат да бъде доставен лично на притежателя му, след като го добавите в потребителската кошница напишете адреса, на който трябва да бъде доставен. Подаръчния сертификат ще бъде отпечатан на пластмасова карта и в луксозна опаковка, заедно с вашето послание. Разходите по изработката и доставката му ще бъдат за ваша сметка.

 

Как се използва подаръчния сертификат?

За да използвате този подаръчен сертификат трябва да сте регистриран потребител в decorbox.bg. След като влезете в акаунта си или създадете нов натиснете бутона ГИФТ СЕРТИФИКАТ в главното меню или в МОЯТ АКАУНТ и въведете уникалния номер на сертификата в посоченото поле. Стойноста му ще се зареди и ще остане налична в акаунта Ви неограничено дълго време. Когато решите да използвате сумата за да пазарувате, за метод на плащане изберетеналичност в гифт сертификат. Ако наличността на гифт сертификата Ви не е достатъчна, за да покрие цялата сума на поръчката, то ще имате възможност да изберете начин за доплащане. Не е задължително да изразходвате цялата сума на сертификата наведнъж, като неизразходваната сума се запазва за следващите Ви поръчки. Този гифт сертификат може да бъде използван само за закупуване на стоки от сайта на decorbox.bg и не може да бъде заменян срещу сума в брой!

 

ЖЕЛАНИ ПРОДУКТИ

 

Какво е „списък с желани продукти“?

Списък с желани продукти е място където можете да съхранявате пордукти които сте харесали докато разглеждате сайта и евентуално ще бъдат закупени от Вас или Ваши приятели или роднини по-късно. Продуктите се съхраняват и показват директно с параметрите които сте избрали – цвят, размер, брой. Ако Вие или някой друг закупите продукт от този списък, то в таблицата своевременно ще бъде отбелязан броят им за да се избегне закупуването на един и същи продукти от няколко души.

 

Как да намеря „списък с желани продукти“ на приятел?

За да намерите списък с желани продукти на приятел трябва да знаете неговият e-mail адрес или поне част от него. Въведете го в полето за търсене, намиращо се в горния десен ъгъл на всяка страница и вижте резултатите. Търсеният лист трябва да е сред тях. Вие имате право да разглеждате и купувате продуктите на всички потребители разрешили това, но нямате право да редактирате или изтривате техните списъци.

 

Как да създам „списък с желани продукти“?

За да намерите списък с желани продукти на приятел трябва да знаете неговите име и фамилия. Въведете го в полето за търсене, намиращо се на страницата с желани продукти и вижте резултатите. Търсеният лист трябва да е сред тях. Вие имате право да разглеждате и купувате продуктите на всички потребители разрешили това, но нямате право да редактирате или изтривате техните списъци.

 

ВЪЗМОЖНИ ПРОБЛЕМИ ПРИ ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА

 

Защо не мога да избера цвят от показаните възможни? Бутонът за Помощ също не работи?!

Вероятно браузърът Ви е с изключена опция за ползване на JavaScript. Вижте как да включите тази опция, ако в момента тя е изключена.

 

Защо не виждам промяна в цената когато сменям размерите на продукта? Бутонът за Помощ също не работи?!

Вероятно браузърът Ви е с изключена опция за ползване на JavaScript. Вижте как да включите тази опция, ако в момента тя е изключена. 

 

Защо не мога да добавя продукт в кутията си, нито в списъка с желани продукти? 

Вероятно браузърът Ви е с изключена опция за ползване на JavaScript. Вижте как да включите тази опция, ако в момента тя е изключена.

 

 Защо не мога да сменя валутата? 

Ако компютърът Ви се на мира в България, то това е нормално. Единствената валута в която се обявяват цените и се извършват разплащания в Република България е български лев. Ако влизате в сайта извън България, то вероятно браузърът Ви е с изключена опция за ползване на JavaScript. Вижте как да включите тази опция, ако в момента тя е изключена

 

Защо не мога да ползвам формата за дизайн по поръчка? 

Вероятно браузърът Ви е с изключена опция за ползване на JavaScript. Вижте как да включите тази опция, ако в момента тя е изключена.

 

 

Защо не се показва нищо, когато натисна бутоните ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ, ДОСТАВКА, НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ и КАК ДА ПАЗАРУВАМ? 

Вероятно браузърът Ви е с изключена опция за ползване на JavaScript. Вижте как да включите тази опция, ако в момента тя е изключена.

 

 Как да включа JavaScript на моя браузър?

 

за WINDOWS

 

Internet explorer 6.0 и по-висока версия

1. Изберете Tools --> Internet Options
2. Кликнете върху полето Security
3. Кликнете върху символа Интернет (глобусът)
4. Натиснете бутона Custom Level... 
5. В менюто с настройки скролвайте надолу до Scripting
6. Под Active Scripting сложете отметка на Enable
7. Натиснете OK
8. Кликнете Yes в прозореца за предупреждение
9. Кликнете ОК за да затворите прозореца Internet Options 

 

Firefox 1.5 и по-висока версия

1. От менюто Tools изберете Options
2. Кликнете върху иконата Content
3. Сложете отметка на Enable JavaScript
4. Натиснете ОК
 

 

Opera

1. В менюто Тools изберете Quick Preferences --> Enable JavaScript

 

 

за MAC

 

Safari 2.0 и по-висока версия

1. Кликнете Safari --> Preferences
2. Кликнете върху иконата Security
3. Сложете отметка на Enable JavaScript
4. Затворете прозореца

 

Firefox 1.0 и по-висока версия

1. Кликнете Firefox --> Preferences
2. Кликнете върху иконата Content
3. Сложете отметка на Enable JavaScript
4. Затворете прозореца
 

 

Opera

1. Кликнете Opera --> Quick Preferences --> Enable JavaScript

КОНТАКТИ

Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас:

 +359 895 610 979
Пн - Сб, 09:00 - 18:00 (GMT + 2)
 service@decorbox.bg
 
 мнения и препоръки

напиши/прочети какво са написали другите за нас в блога

Абонирайте се за нашия бюлетин и бъдете информирани за всички нови продукти и тенденции.Ако не сте напълно удовлетворени от получената стока, Вие имате безусловното право да я върнете в 14 дневен срок от датата на получаването и. Стоката трябва да бъде върната в оригиналната опаковка, без механични повреди, в търговски вид, съпроводена с всички документи и аксесоари, с които е била получена. Моля, свържете се с нас на тел.: 0895 610 979 или e-mail: service@decorbox.bg, за да получите указания за връщането или подмяната на продукта. Можете да използвате приложения стандартен формуляр за отказ, но това не е задължително. 

Адрес за връщане на стоки:

Еконт Варна Чайка

получател: Ти Ар Еф Студио ООД

 

В рамките на три работни дни ще възстановим напълно покупната цена. Разходите по транспорта са за сметка на купувача, освен в случаите когато стоката е сгрешена или дефектна и подлежи на подмяна.

 

Моля, имайте предвид, че не можем да приемем продукти, които са били изработени по поръчка със специфични размери, цветове и материали, както и продукти които са били употребявани или повредени от Вас.

 

Съветваме Ви, при получаване на поръчката си, винаги да отваряте и проверявате пред куриера, дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да помолите куриера да състави протокол за това. Само по този начин можете да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането и само тогава тя ще Ви бъде заменена с нова.

Доставки в България

 

ДЕКОРБОКС вече Ви дава възможност сами да изберете куриера, с който да изпратим поръчката Ви, за да намалите разходите си за доставка. Можете да изберете и доставка до поискване до офиса на най-близката до Вас куриерска фирма, като директно на нея ще заплатите дължимата сумата.

 

Когато приключвате поръчката си, щв видите отметка ДОСТАВКА ДО ПОИСКВАНЕ под полето с цена за доставка. Когато я отбележите и натиснете бутона ОБНОВИ ИНФОРМАЦИЯТА, цената за доставка ще се нулира. Можете да отбележите предпочитанията си в полето за допълнителни пояснения към поръчката, да ни изпратите e-mail или да се свържете с нас по телефона, за да уточним детайлите.

 

 

Повечето продукти можем да изпратим до офис на Еконт с пощенска пратка (пратки с тегло до 20кг и размери до 60см по всяка една от страните). В сила от 7-ми май 2013 г. пощенските пратки на Еконт са с нови цени:

 

∙ пратки до 1 кг – 4,00 лв. +  0,40 лв. за всеки следващ килограм, макс до 20 кг

* Такса за пощенска пратка с наложен платеж:
+ 1,2% – от сумата на наложения платеж

 

МОЛЯ, имате предвид, че не всеки артикул може да бъде изпратен с пощенска пратка. Това може да се уточни преди или след поръчката по удобен за Вас начин - телефон или и-мейл.

 

 

Безплатна доставка в цяла България на поръчки за сума над 200лв. Цената за доставка ще бъде автоматично нулирана при достигане на 200лв.

 

Доставките за България, ако не сте отбелязали ДОСТАВКА ДО ПОИСКВАНЕ, се извършват от куриерска фирма Спиди директно до дома или офиса Ви. Стойността на услугата се определя автоматично от теглото на поръчаните стоки. Срока за доставка е указан в детайлите на всеки продукт. Поръчки, направени след 14.00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

При извънредни обстоятелства и независещи от Декорбокс причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени. При възникнал проблем ще се свържем с вас, за да Ви информираме за забавянето.

 

Имате възможност да поръчате "фиксиран час на доставка". За да го заявите, свържете се с нас на тел: 052 985 372 или пишете на e-mail: service@decorbox.bg. Услугата фиксиран час не е включена в крайната цена на доставката и се заплаща допълнително.

 

Съветваме Ви при получаване на поръчката си винаги да отваряте и проверявате пред куриера, дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да помолите куриера да състави протокол за това. Само по този начин можете да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането и само тогава тя ще Ви бъде заменена с нова.

 

 

Доставки в цял свят

 

Декорбокс предлага стандартни и експресни доставки в рамките на Европейския Съюз. Имате възможност да сравните и изберете един от двата варианта докато оформяте Вашата поръчка. За Гърция и Румъния, например, експресната доставка е по-евтина от стандартната. За страните извън Европейския Съюз доставката е само стандартна поради високите цени на DHL, UPS и FedEx от България. Ако все пак желаете по-бърза доставка, моля не се колебайте да се свържете с нас на +359 52 985 372 или service@decorbox.bg.

 

Въпреки, че времето за доставка зависи от страната, до която е адресирана праткта, Вие можете да видите очаквания срок за доставка в детайлите на всеки продукт. След като Вашата поръчка е изпратена Вие ще получите e-mail потвърждение и номер на товарителница, както и адрес за проследяване. Междувременно може да проверявате Вашият профил в Декорбокс, какъв е статуса на поръчката и за номера на товарителницата

 

Декорбокс е отговорен за всички щети върху продуктите по време на доставката до клиента. Когато доставката е повредена или загубена по време на връщането и по Ваше желание към Декорбокс, то клиентът е отговорен за това. Препоръчваме Ви връщането да става в същата опаковка в която сте получили стоката, а също така и застраховането и при куриера.

 

Съветваме Ви при получаване на поръчката си винаги да отваряте и проверявате пред куриера, дали всички стоки са здрави. При установяване на повредена стока, трябва да помолите куриера да състави протокол за това. Само по този начин можете да докажете, че стоката е била повредена по време на транспортирането и само тогава тя ще Ви бъде заменена с нова.

 

Приблизително време за доставка:

 

в България – обикновено 3-10 работни дни;
в Европа експресна – обикновено 3-10 работни дни;
в Европа стандартна – обикновено 10-30 работни дни;
извън Европа стандартна – обикновено 10-30 работни дни;

 

Извършваме доставки до следните страни:


Австралия
Австрия
Аржентина
Бахрейн
Белгия
Босна и Херцеговина
Бразилия
Великобритания
Германия
Гърция
Дания
Естония
Египет
Израел
Индия
Индонезия
Ирландия
Исландия
Испания
Италия
Канада
Кипър
Китай
Кувейт
Латвия
Литва
Люксембург
Македония
Малайзия
Малта
Мексико
Монако
Норвегия
Оман
Полша
Португалия
Румъния
Русия
Сан Марино
САЩ
Сингапур
Словакия
Словения
Сърбия
Турция
Южна Корея
Финландия
Франция
Холандия
Хонг Конг
Хърватска
Чехия
Швейцария
Швеция
ОАЕ
Украйна
Унгария
Япония

 

Ако страната, в която се намирате или до която искате да изпратите не е в горния списък, моля не се колебайте да се свържете с нас на +359 52 985 372 или service@decorbox.bg

 

 

 

При поръчка в Декорбокс имате възможност да избирате удобния за Вас начин на плащане.

- Наложен платеж - при доставка плащате дължимата сума в брой на куриера. Разходите по доставката са включени в общата сума на поръчката. Допълнително можете да заявите фиксиран час за доставка.


- Плащане през ePay.bg - имате възможност за плащане с кредитни и дебитни карти, транскарт, плащания през банкови сметки, както и с наличност по вашата микросметка, ако имате такава. При избор на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на ePay.bg. Плащането през ePay.bg изисква регистрация. След приключване на плащането ще бъдете прехвърлени отново на страницата на decorbox.bg, с което  приключвате Вашата поръчка .


При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.

- Плащане през PayPay.com - системата обслужва всички видове кредитни карти, може да приема плащания през банкови сметки, както и с наличност по вашия Paypal акаунт, ако имате такъв. Ако изберете този метод на плащане ще бъдете прехвърлени на страницата на PayPal, където след влизане в системата трябва да изберете съответния начин на плащане. След приключване на плащането ще бъдете прехвърлени отново на страницата на decorbox.bg, с което  приключвате Вашата поръчка.
 

При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.

Важни забележки:

Стойността на услугата "Фиксиран час" не е калкулирана в цената на доставката. Фиксираният час може да бъде не по-рано от 10.30ч. и не по-късно от 17.30ч. За да заявите фиксиран час за доставка моля свържете се с нас на тел.: 052 985 372

Съобразно ЗЗП чл. 53 до изтичане на 7 дневния срок посочен в ЗЗП чл. 55 всички плащания се приемат като депозит.

С всяка поръчка Вие получавате касов бон, който е доказателство за вашата покупка и само с него Вие имате възможност да върнете или замените стока. Моля съхранявайте касовия бон поне до момента в който сте сигурни, че желаете да задържите получените продукти. Ако искате да Ви бъде издадена допълнително и фактура, моля попълнете данните в съответния формуляр под полетата за вашият адрес. Фактурата ще бъде изпратена заедно с поръчаната от Вас стока.

 

В случаите, в които купувате продукт от списък с желани продукти и изпращате като подарък, трябва да изберете един от възможните четири метода на плащане -  банков превод, ePay, PayPal, плащане с крединта карта директно на нашия сайт ( без наложен платеж ). Цената за доставка ще бъде включена в общата сума на поръчката, а адреса за доставка ще бъде посоченият от получателя в неговата адресна книга.

Пазаруването в decorbox.bg е лесно, удобно и сигурно. За да намерите продукта който Ви интересува можете да използвате лявата страничната навигация с категории продукти, производители и типове стаи. Също така може да ползвате и полето за търсене, където да въведете ключова дума или номер на продукта. След като изберете желаната стока използвайте възможностите за избор на цвят/материал, размер и брой, като променяйки параметрите на продукта, ще виждате и промяната на цената му. Натиснете бутона Добави в кутията и продукта ще бъде автоматично добавен. 

 

Имате възможност да запазвате стоки, които харесвате, в собствен лист с желани продукти. От него можете директно да купувате когато пожелаете. Можете да го споделяте с приятели, които също могат да купуват продукти за Вас или за себе си. За целта трябва да имате регистрация в decorbox.bg и да натиснете бутона добави в желани.

 

Ако искате да видите какви продукти сте добавили в кутията, натиснете бутона Кутия. Ако желаете да изтриете някой продукт натиснете бутона delete. Ако желаете да промените количеството можете да го направите директно в кутията, като след това натиснете бутона обнови за да видите промяната в цената. За да промените цвета/материала или размера на продукта кликнете върху снимката му.

 

След като добавите всички продукти които желаете да закупите, във Вашата кутия натиснете бутона към Поръчка. В следващите етапи от покупката ще трябва да въведета адреса, на който желаете да получите пратката и да изберете някой от методите за разплащане, които предлагаме. Ако имате акаунт в Декорбокс просто влезте със своите e-mail и парола и продължете. Ако не сте регистриран потребител имате възможност да създадете акаунт, а също така да направите покупка без да се регистрирате. Уверете се, че информацията, която сте въвели е коректна и едва тогава потвърдете поръчката. Ако сте сгрешили нещо, имате възможност да се върнете с бутона Корекция. Ако информацията е коректна, натиснете бутона Поръчай. След успешно плащане ще получите потвърждение на заявката на посочения от вас e-mail.

 

ВАЖНО - за да можете да ползвате пълната функционалност на този сайт, както и възможността да направите поръчка, Вашият браузър трябва да бъде с включена опция за ползване на Java Script. Вижте как да включите тази опция, ако в момента тя е изключена.

Вашето име *
Е-mail *
Вашето съобщение *